Drvex d.o.o.

  :: Aktuelno :: Drvex d.o.o. :: Ponuda :: Drvex MARKET :: Gdje se nalazimo :: Zaposlenje :: Kontakt ::

 
  :: DRVEX d.o.o.
 
Drvex d.o.o.

Drustvo sa ogranicenom odgovornoscu 'Drvex' nalazi se na starom putu Banjaluka - Laktasi, na adresi Cara Dusana bez broja.
Od pocetka svog rada 1991. godine, kao drustvo za promet i usluge, uvoz i izvoz, bavi se poslovima izvoza repro materijala rezane gradje i uvoza repro materijala i rezervnih dijelova.
Nakon uspostavljana veze za Lesninom iz Slovenije vrsi doregistraciju i pocinje sa maloprodajom i veleprodajom gradjevinskog materijala. Ostvaruje zavidnu saradnju sa partnerima sa prostora bivse Jugoslavije, kao i sa prostora evropske unije.
Da bi se danas postalo i opstalo u uslovima koje diktira domace i inostrano trziste, ulaganje u nove kapacitete, proizvode i usluge zahtjevi su kojima se svaka uspjesna firma mora prilagoditi.
Odgovarajuci na zahtjeve trzista, i da bi se skratio put kupca do potrebnih materijala i usluga, Drvex je prosirio svoje skladisne kapacitete i ponudio nove sadrzaje usluga i proizvoda u okviru Drvex marketa.
U moderno opremljenom marketu organizovana je prodaja na principu samoposluzivanja sirokog spektra gradjevinskog materijala, kupatilskog namjestaja i opreme, kada i bojlera, keramike, stolarije, krovnih pokrivaca, izolacionih materijala, boja i lakova, parketa i laminata, okova i metalne galanterije, kao i narudzbe usluge rezanja iz hobi programa.
Nije vise potrebno da odlazite u skladista - osoblje marketa ce vas usluziti u najkracem roku.
Zadovoljstvo nakon uspjesne kupovine mozete podijeliti sa prijateljima u kafe baru u okviru marketa.
Dogradnjom skladista, marketa i izlozbenog salona zaokruzena je cjelina koja kupcima daje mogucnost da se sve oko nabavke i kupovine uradi brzo i na jednom mjestu.
U prizemlju upravne zgrade Drvexa nalazi se ekspozitura Hypo-Alpe-Adria banke gdje se mogu obaviti sve potrebne novcane transakcije.
Prosirenje i reorganizacija djelatnosti i resursa preduzeca ovim nije okoncano - ono umnogome zavisi i od trzisnih tokova i uslova po kojima se rukovode celni ljudi ove firme. .

.PDV broj 400814880004
-Maticni broj 1409204
-Ziro racun kod Hypo banke 5520020001647025
-Sifra dijelatnosti 51532

-JIB 4400814880004

    Powered by BLStudio

English language